Opdateret: 28. februar 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Sommerkaravanen soler sig videre på Henne Strand Camping

I dag er Sommerkaravanen nået til Henne Strand Camping.

Henne Strand Camping, der ligger få hundrede meter fra Vesterhavet, har helårsåbent da den omliggende natur er lige storslået og lækker uanset hvilken årstid det er.

Der er mange autocampister, der tager et ophold på 3 -4 dage på Henne Strand Camping. Der er ikke indrettet særlige camperpladser, da stort set hele pladsen er velegnet til camper parkering. Men de fleste campere samles alligevel i deres eget  særlige område tæt på informationen. I dag holdet der ved 16 tiden 4 tyske, en dansk og en hollandsk camper.

Bag informationen ligger en servicebygning, hvor der også er indrettet serviceområde for autocampere. Campingpladsen ligger i øvrigt meget centralt ud til hovedgaden i Henne Strandby, hvor der hver eftermiddag og aften promeneres af de mange turister.

Her ser du et Ventura autocamper bustelt, der er sat på Sommerkaravanens Cabby autocamper. Her ser du den ene side klappet op som en ekstra skyggemulighed.

Her ses busteltet fra den anden side, hvor du kan se at det står ved siden af camperen og ikke op ad den. Bemærk også verandastangen, der er rart på solrige dage, f.eks. som i dag, hvor temperaturen sneg sig op til de 30 grader. Gennem døren kan du ane slusen til camperens dør.

Til venstre kan du se dørslusen, der er sat om ad camperens side. Taget (eller låget) på slusen er spændt fast ved at Tommy Boisen har bundet en karklud i bardunerne før han kastede dem over camperen. På camperens anden side er de spændt fast som traditionelle barduner.

Bland dit eget slik og betal 10,95 kr. pr 100 gram. Slik Slaraffenland, der har fulgt Sommerkaravanen de sidste par dage, og er hurtigt blevet en af de mere populære steder at opholde sig.

Roald Tim fra Københavns Politis Færdselsafdeling følger med Sommerkaravanen. Roald deltager både i TV programmets daglige indslag og svarer også på spørgsmål fra Sommerkaravanens gæster. Roald selv ører rundt på sin tjeneste-MC, og hans kone følger efter i denne Chausson Allegro 67.

Forrest er camperen indrettet med en siddegruppe med plads til 5 - 6 personer og bagerst et soveværelse med dobbeltseng og toilet. Som du kan se, bærer camperen præg af at være et arbejdslokale, en opgave, som den løser udmærket. Camperen er lejet hos Neergaards Camping i Hedehusene.

Det er ikke meget vi karavanedeltagere ser til Peer og Signe, for de er begge travlt beskæftiget med at planlægge, klargøre og optage Tv indslag. Her har jeg dog fangen dem lige efter dagens optagelse, før de går til "eftermøde".

Her ser du en kommende årgang 2007. Det er en Adria Adiva 553 PH, som vi i de kommende dage nok kan fortælle mere om. Den blev præsenteret i dag præsenteret af Tarp Caravans ved Esbjerg.

Skrevet af: Jens-Peder Rasmussen
© www.campingferie.dk 2006

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS