Opdateret: 28. februar 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Autocamper til leje

Vil du gerne opleve friheden ved en autocamper? Hos PJ Caravan i Roskilde kan du leje en autocamper på ugebasis.


Det danske feriefolk kan ikke tage fejl. Camping bliver stadig mere og mere populært, og salget af autocampere i Danmark er stigende.

Alligevel kan det være en svær beslutning. En autocamper er en stor investering, og med de mange forskellige modeller, der i dag findes på markedet, kræver det tid at vælge den helt rigtige. Måske har du heller ikke prøvet ferieformen endnu, og er i tvivl om, hvorvidt det overhovedet er noget for dig.

Skal, skal ikke
Derfor kan man hos PJ Caravan i Roskilde leje en autocamper på ugebasis. Uanset om man blot er nysgerrig eller i tvivl om, hvilken af de mange modeller, man skal vælge.

- Det er altid en god idé at prøve en autocamper, inden man vælger at købe. På den måde har man mulighed for at prøve denne anderledes måde at rejse på end ferie med en campingvogn. Samtidig er det en stor hjælp til at finde den model, der bedst opfylder familiens behov og ønsker, siger direktør for PJ Caravan Kim Jacobsson.

Lej en autocamper
Hos PJ Caravan kan man leje fire forskellige modeller. De kommer fra to af Europas førende fabrikker og varierer i størrelse og indretning. Der er altså noget for enhver smag.

Se mere her.: www.pjcaravan.dk

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS