Opdateret: 28. februar 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
PJ Caravan i Roskilde holder åbent hus arrangement med fokus på Autocampere.

Søndag kl. 12-14 vil Peer Neslein fra Campingferie.dk og autocampernyt.dk besøge autocamperpladsen og fortæller om autocampere samt giver gode råd og vejledning.
Der vil være mange gode tilbud og interessante aktiviteter i huset. Du kan spare helt op til 60.000 kr. på udvalgte nye og brugte autocampere, ligesom du kan booke udlejning af autocamper eller campingvogn til næste års ferie til favorable 2009 priser.

PJ Caravan mangler brugte autocampere, så går du med overvejelse om at skifte din nyere brugte vogn, lad os give dig et godt tilbud. Har du lyst til at prøvekøre en autocamper har du også mulighed for det.

Kurser for potentielle købere af autocampere.....
Kontakt personalet og få en god snak, også om de nye minikurser som PJ afholder både for nye og erfarne autocamperfamilier. Kurserne holdes i Roskilde og er udviklet i et samarbejde med Autocamper-nyt.dk.

Søndag kl. 12-14 vil Peer Neslein fra Campingferie.dk besøge autocamperpladsen og fortæller om autocampere samt giver gode råd og vejledning.

Begge dage vil der være åbent i PJs pølsevogn, hvor der kan nydes pølser og fadøl.

Få en gratis DVD.....
Til de første besøgende er der gratis autocamperinstruktions DVD, med alt hvad man bør vide om autocampere.

Kunne du tænke dig at blive fritidssælger.....
Salgschef Freddy Sørensen fra PJ Caravan oplyser at han mangler et par friske fritidssælgere, som kunne tænke sig et ekstra job i en spændende forretning i weekender. Hør mere hos Freddy på 2425 6228.

Vel mødt lørdag den 24. oktober kl. 10-15 og søndag den 25. oktober kl. 11-16 på Københavnsvej 277 i Roskilde.

www.pj-caravan.dk

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS