Opdateret: 28. februar 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Verdensnyhed på Billund Camping

Billund FDM camping introducerer det første selvbetjenings check-in system til autocampere

Lille verdensnyhed

Det er lidt af en verdensnyhed, når Billund FDM Camping i disse dage tager et helt nyudviklet selvbetjenings check-in system i brug. Det betyder, at autocampere selv kan checke ind på campingpladser, der for det meste lukker klokken 22. Autocampere kan herefter ikke undskylde de mange overtrædelser, når de parkerer om natten i forbudte områder i byerne.

Det nye selvbetjenings check-in system er udviklet af Odense firmaet CompuSoft i samarbejde med Billund FDM Camping, og bag udviklingen af selve standeren står Lars Rosendahl fra firmaet Rosendahl Concept i Grindsted.Støtte fra Campingrådet

Campingrådet har ydet økonomisk tilskud til projektet, idet man forventer, at systemet over en årrække vil vinde indpas på cirka 500 danske campingpladser. Konsulent i Campingrådet, Mogens Andersen, siger, at check-in systemerne ikke er billige. De kan koste over 100.000 kr. oplyser han, men flere steder i landet har man allerede vist interesse for projektet.


En lettelse for Billund camping

Lejrchef Sussie Lund-Jensen, Billund FDM Camping, siger i forbindelse med udviklingen af systemet: Billund har i en række år været generet af de mange udenlandske autocampere, der parkerer og overnatter overalt i Billund. I Billund er der etableret skiltning, hvor man gør opmærksom på, at det er forbudt at parkere med autocampere i tidsrummet klokken 24-06. Men det har medført et nyt problem. Hvor viser man autocamperne hen?

Det var dette problem, der satte gang i tankerne omkring udvikling af et døgnåbent check-in system, hvor campisten via sit betalingskort kan checke ind når receptionen på campingpladsen lukker.Skal registrere gæster

Sussie Lund-Jensen siger, at campingpladsen af politiet er pålagt meget strenge regler om registrering af alle gæster, men hvad hjælper det, når der i nærområdet overnatter måske 100 uregistrerede autocampere?

Problematikken omkring registrering er jo ikke blevet mindre efter de senere års optrapning af terrorhandlinger og en campingplads med en international lufthavn som nærmeste nabo.

Læs mere om Billund camping her:
www.fdmcamping.dk

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS