Opdateret: 28. februar 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Autocamper med soveværelse på ”første sal”

Freddy Sørensen fra PJ Caravan ved den nye Carado autocamper T 348
PJ Caravan i Roskilde kan nu vise en helt ny og spændende løsning på et sengearrangement bag ved førerhuset i en delintegreret autocamper. En løsning der giver god mening til begrebet soveværelse på første sal.Hæve-sænke løsning hvor der er adgang til sengen fra begge sider.
Det er Carado autocamper T 348 der byder på den unikke hæve-sænke løsning hvor der er adgang til sengen fra begge sider. I kombination med det store panorama vindue i front, giver vognen dig mulighed for at opleve solen stå op, gå ned eller blot at kunne betragte nattehimlen fra sengen.

Carado er et prisstærkt autocamper mærke fra de tyske Hymer fabrikker med priser der starter ved 476.000 kr. indregistreret i Danmark.

Besøg PJ Caravan på Københavnsvej 277 i Roskilde. Der er mulighed for at se nærmere på ”autocamperen med første sal” samt få gennemgået Carado, Dethleffs, Hymer og Hobbys mange spændende bud på en ny autocamper.

Der er åbent hos PJ Caravan alle hverdage fra kl. 10.00 til kl. 17.30, lørdage fra kl. 10.00 til kl. 15.00 samt søndag fra kl. 11.00 til kl. 16.00.

Se mere her.: pjcaravan.dk


Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS